mid2

Нашият холистичен център предоставя възможността на всеки желаещ да се запознае с изключителните ползи от практикуването на йога.

„Йога“ от санскрит е система от физически, умствени и духовни практики, чиято цел е да трансформират тялото и ума.

В нашето забързано ежедневие стресът преобладава и все повече хора страдат от хронични болки в гърба и кръста. Броят на затлъстелите расте с всеки изминал ден.

Йогата е особено полезна за подобряване на гъвкавостта и за изграждане на основни мускулни групи. Има доказан благотворен ефект при болки в гърба. Ползите от редовната практика са многобройни: подобрява се имунитета, тялото се освобождава от стреса, чрез изпълнението на различни асани се осъществява масаж на вътрешните органи, които започват да работят със 100% от своя капацитет. Страдащите от проблеми със щитовидната жлеза, също могат да се насочат към практикуване на йога в съчетание на асани и упражнения с дишане, защото това може да подобри състоянието им, а нуждата от медикаментозно лечение да се сведе до минимум. С йога се постигат изключителни резултати при гръбначни изкривявания като сколиоза и кифоза. Това са малка част от ползите на древната практика!

За йогата няма възрастово ограничение, затова всеки, който има интерес, може да заповяда при нас и да се увери, че тялото ни може да постигне гъвкавост и сила независимост от възрастта.

Ние сме създадени да бъдем здрави, притежаваме огромен капацитет от възможности, които чакат да бъдат разгърнати!

Очакваме ви!

Sjoga