mid

Здравейте! Казвам се Маргарита Дичева. Лекар съм. Завърших медицина през 1992 г. През 2000 г. защитих специалност Вътрешни болести.

След повече от 10 години стаж разбрах, че резултатите от лечението с конвенционалната медицина не ме удовлетворяват напълно. Насочих се към холистична терапия, включваща лечение със СКЕНАР, здравословно хранене, двигателен режим. Резултатите са много добри. Поддържам квалификация с участие в множество обучения в България и чужбина. Диагностиката с Тъмнополеви микроскоп изключително ми помага, за да предлагам най-разумните решения на моите пациенти за здравословен начин на живот.

dimitar-dichev

Здравейте! Казвам се Димитър Дичев.

Започвайки през месец Януари 2009 г. и след няколко годишно обучение по Боуен терапия, акредитирано от Австралийската Академия по Боуен терапия (ААБТ) съм дипломиран Боуен терапевт с най-високата степен за обучаващ се. В моята практика през годините съм се убедил, че най-добри резултати се постигат с прилагането на комплексен подход, включващ към процедурите хранителен и двигателен режим, антистресови програми, детоксикация и др.

Повече информация за терапията, резултати и отзиви може да намерите на личния ми блог.

https://bowentherapy.wordpress.com/

certificat-scenar5
_ACE5809