mid

Здравейте! Казвам се Маргарита Дичева. Лекар съм. Завърших медицина през 1992 г. През 2000 г. защитих специалност Вътрешни болести.

След повече от 10 години стаж разбрах, че резултатите от лечението с конвенционалната медицина не ме удовлетворяват напълно. Насочих се към холистична терапия, включваща лечение със СКЕНАР, здравословно хранене, двигателен режим. Резултатите са много добри. Поддържам квалификация с участие в множество обучения в България и чужбина. Диагностиката с Тъмнополеви микроскоп изключително ми помага, за да предлагам най-разумните решения на моите пациенти за здравословен начин на живот.

mid2

Здравейте! Аз съм Мартина Лукова. Завършила съм Юридически факултет, специалност публична администрация. Работила съм по специалността, но с израстването ми както на години, така и във всяко друго отношение, разбрах, че моята енергия, придобити знания и умения мога да насоча в друга посока. Това е Холистичната медицина! Трупам своя опит от съвместната ми работа с Д-р Маргарита Дичева, посещавам семинари, квалификационни курсове. Занимавам се активно със спорт, оздравителна гимнастика и йога. Смятам, че всеки от нас може да положи грижи за своето тяло, ум и дух и да ги направи здрави, устойчиви! Всичко започва от самите нас!

dimitar-dichev

Здравейте! Казвам се Димитър Дичев.

Започвайки през месец Януари 2009 г. и след няколко годишно обучение по Боуен терапия, акредитирано от Австралийската Академия по Боуен терапия (ААБТ) съм дипломиран Боуен терапевт с най-високата степен за обучаващ се. В моята практика през годините съм се убедил, че най-добри резултати се постигат с прилагането на комплексен подход, включващ към процедурите хранителен и двигателен режим, антистресови програми, детоксикация и др.

Повече информация за терапията, резултати и отзиви може да намерите на личния ми блог.

https://bowentherapy.wordpress.com/

certificat-scenar5
_ACE5809