Какво е Реджуванс?

Реджуванс е напълно естествен, мануален метод за лицева терапия, който работи с физиологията на тялото, като подтиква структурите на лицето да възвърнат своята виталност.

При него не се използват серуми, кремове или електрически уреди. Той е едно нежно и ефективно „докосване”, което подмладява и освежава лицето, като едновременно с това осигурява пълна релаксация на тялото и интензивно усещане на приповдигнато настроение, свързвано с представата за добро здраве. Това е холистична техника, адресираща тялото, ума и душата, която работи едновременно на всичките три нива.

Този метод може да се разглежда като подмладяващ масаж на лицето, но терминът „масаж” не го описва достатъчно точно, тъй като движенията „Реджуванс” са своеобразни. Тези специфични, нежни движения адресират последователно всички меки тъкани на лицето, повърхностни или дълбоки (кожа, съединителна тъкан и мускули), като възстановяват нормалния поток на хранителнителните вещества, освобождават срастванията и връщат на кожата нейната елестичност и мускулен тонус.

    Защо ни е необходим Реджуванс?

Случвало ли ви се е понякога да погледнете лицето си в огледало, покрай което случайно минавате, и да се изненадате от образа, който не можете да познаете?

В такива случаи обикновено се опитваме да отпуснем мускулите на лицето си и да се освободим от разочароващото ни изражение, но ще установим отново същото това изражение когато се видим „увековечени” и на моментна снимка.

Може да сме силна личност с почтен характер, с оптимистична и любяща натура, с остър ум и положително мислене, но не сте ли забелязали, че след определена възраст чертите на нашето лице не изразяват реално това, което носим отвътре?

Сериозно или не, ние обикновено сме „маркирани” от изражението на нашето лице. Наред с грижата да имаме хармонично тяло и подходящо облекло, ние без съмнение сме загрижени и за промените на нашето лице, които настъпват с времето.

    Вярвате ли, че единствено ефектът на гравитацията може да се наблюдава?

Е, има много други фактори, на които често не обръщаме внимание, но които в голяма степен допринасят за промените на нашето лице и които само можем да изследваме.

Истината е, че всички наши чувства и най-вече нашите тревоги, страхове, ядове, разочарования и неуспехи, които от дълго време сме съхранявали в душите си, се отпечатват и върху нашите лица. Мускулите на лицето (наречени „мимически мускули”) са захванати за дълбоките слоеве на кожата и отговарят, както показват техните имена, за изражението на нашето лице.

Изражение, което сме носили дълго време, след това ще се отпечата на лицето ни като щампа, създавайки сраствания между мускулите и съединителната тъкан, блокирайки свободната циркулация на хранителните вещества и в резултат на това много скоро ще се образуват бръчки.

 

    Настоящият терапия е адресирана към всички, които не са готови да приемат негативните последствия, рисковете и нежеланите реакции на оперативния лифтинг или на инжектирането с различни субстанции. Тук ние ви представяме един естествен метод, напълно неинвазивен и изключително ефективен за възвръщането на свежия и младежки вид на лицето:

РЕДЖУВАНС – ЕСТЕСТВЕНИЯТ МЕТОД ЗА ЛИФТИНГ НА ВАШЕТО ЛИЦЕ!

За повече информация кликнете тук